Benvinguda

Fer poble és, indubtablement, promocionar pràctiques esportives a través de les diferents modalitats que oferim. A més, com que l’esport és salut, no hi ha millor forma de fer-ho que amb la il·lusió de formar part d’un col·lectiu per arribar conjuntament a l’objectiu establert o pel contrari, fer-ho individualment per superar-te a tu mateix i arribar a la meta personal.

Una de les meues prioritats com a regidor d’Esports de l’Ajuntament del Verger consisteix en dur a terme allò mencionat anteriorment amb unes de les quotes més baixes de tota la Marina Alta perquè ningú es quede enrere.

L’orgull personal d’haver consolidat les Escoles Esportives Municipals (treball engegat en la legislatura anterior) ha de resoldre’s amb una major participació de la ciutadania per a continuar amb l’educació i la transmissió de valors com a eix fonamental en l’àmbit esportiu.

En aquesta temporada 2021-2022 comptarem amb la creació de l’Escola Esportiva Municipal d’Iniciació a l’Atletisme i en breu us informarem sobre les novetats en relació a l’equipació Esportiva de les EEM.

Us anime a participar en les EEM del Verger per crear, totes i tots junts, una conjugació de formació, educació, esport, salut, diversió i èxit.

Miguel Pou Pérez


Tornar a l'inici