Instruccions de matrícula

 

Benvinguts a la temporada esportiva 2021/2022! 

 

Et contem pas a pas com fer la matrícula d'inscripció a les diverses activitats de les Escoles Esportives Municipals del Verger perquè el procediment et resulte superfàcil.

 

Primer de tot, és molt important saber que NO HAS DE RECARREGAR LA PÀGINA en cap moment. Si ho fas perdràs tota la informació que ja havies introduït i hauràs de tornar a començar.

 

El procés és molt senzill. Una vegada hages accedit a la pàgina web www.eemelverger.es hauràs de clicar en la casella de «Matrícula T.21/22» que apareix ressaltada en blau. A partir d'ací ja pots començar la teua matrícula.

 

Una vegada dins hauràs d'emplenar tots els camps amb la màxima atenció perquè la inscripció siga vàlida. Fixa't bé que abans de cada casella a emplenar t'indica quin tipus d'informació necessita cadascuna. 

 

Fins a finalitzar la matrícula recorreràs set passos diferents. De la mateixa manera, et trobaràs amb algunes caselles on hauràs *d’adjuntar alguns arxius necessaris d'identificació de l'alumne/a, rellevància mèdica, si és el teu cas, o, finalment, el rebut de pagament.

 

Ho veiem tot amb més detall? Comencem!

 

Per a avançar en cada pas de la matrícula has de clicar en «següent». Si, per contra, vols tornar enrere cap a alguna casella anterior, hauràs de prémer «anterior».

 

1. Tria l'esport en el qual vulgues fer la inscripció. Les opcions són: futbol, bàsquet, handbol, pilota valenciana, multiesport, natació, natació sincronitzada, pàdel, tennis, brazilian jiu-jitsu, ballet i iniciació a l'atletisme. 

 

2. Emplena les dades de l'alumne/a el qual vols inscriure. Fixa't bé que abans de cada casella a emplenar t'indica quin tipus d'informació necessita cadascuna d'elles. 

Tria el tipus de document d'identificació de l'alumne/a en qüestió i seguidament introdueix els números i els caràcters del document.

Introdueix el nom i els dos cognoms de l'alumne/a. 

Tria el sexe de l'alumne/a i introdueix la seua data de naixement

Escriu l'adreça, la població, el codi postal del municipi, la província i la nacionalitat a la qual pertany l'alumne/a matriculat.

 

3. El tercer pas consisteix a adjuntar els documents de l'alumne/a necessaris per a la matrícula. En aquest cas són una fotografia de l'alumne/a i altres dos, tant de l'anvers, com del revers del document d'identificació que has marcat anteriorment. 

Si tot aquest procediment el fas des del mòbil, pujar les fotos serà molt fàcil, ja que en el moment en què la pàgina te les demane podràs fer una fotografia al document en qüestió i pujar-la al moment.

 

*En el cas que no disposes de les fotos o el document per a fer-les, pots botar aquest pas sense cap tipus de problema i més tard pujar les imatges. En finalitzar el pas a pas t'ho contem tot amb més detall. 


4. Si l'alumne/a té alguna dada mèdica que s'haja de conéixer, com una incidència mèdica, al·lèrgia o intervenció quirúrgica rellevant pots indicar-ho en aquest apartat. 


*En cas de comptar amb algun document que adjuntar sobre aquest tema, pots fer-ho al moment des d'aquest pas o deixar-lo per a després, una vegada finalitzes el procés d'emplenar totes les dades de matrícula. 

 

En el cas que l'alumne/a NO tinga cap rellevància mèdica per comunicar, pots botar-te aquest pas automàticament. 


5. Emplena les dades parentals del contacte principal que tindrà l'alumne/a. Aquest camp és obligatori, de manera que has d'emplenar la informació amb el DNI, el nom i els cognoms, el telèfon i el correu electrònic del pare, mare o tutor que consideres. 

De la mateixa manera, pots emplenar les dades d'un segon contacte a tindre en compte, encara que aquest camp de contacte secundari és opcional

 

IMPORTANT! Per a accedir a les dades de l'alumne/a necessitaràs el DNI del contacte principal, així com el codi d'ús que s'enviarà al correu electrònic que hages introduït en les dades parentals del contacte principal. Per aquest motiu, és molt important que no oblides introduir tots dos camps de forma correcta. 


6. Emplena els camps sobre l'equipament necessari si l'alumne/a és nou i no compta amb l’equipament esportiu. Si l'alumne no és nou, però té un equipament esportiu amb desperfectes i necessita renovar-lo, també pots emplenar aquestes caselles.

En aquests dos casos has de triar «», en la primera casella i, seguidament, introduir quines peces de l'equipament necessita i la talla que utilitza l'alumne/a.

 

7. Finalment, el mètode de pagament és a través d'una transferència bancària per a les activitats que es realitzen en les instal·lacions de l'ajuntament (futbol, bàsquet, handbol, pilota valenciana, multiesport i iniciació a l'atletisme).


Per a les activitats que es realitzen en el centre esportiu TONUS (natació, natació sincronitzada, pàdel, tennis, brazilian jiu-jitsu i ballet) el mètode de pagament serà en el propi centre. A més, veuràs que en aquest pas hauràs de triar la modalitat de pagament i els dies i hores a la setmana que l'alumne/a realitzarà l'activitat, en el cas que siga més d'un dia per setmana.


A continuació, has de clicar les següents caselles per a acceptar les normes EEM i la política de privacitat. En el cas de no fer-ho, no podràs finalitzar la inscripció. 

 

Més avall apareix el resum de verificació de totes les dades que has introduït i que conformen la matrícula esportiva. Llig i comprova-les totes atentament. Si detectes algun error, pots tornar enrere, fins al pas que vulgues, per a modificar-les. 

 

8. Una vegada has comprovat les dades pots prémer «Finalitzar» per a donar per conclosa la inscripció. 


9. En finalitzar el procediment de matrícula es generarà una pàgina amb les dades de l'esport que has triat. A més, indicarà el mètode de pagament a través de transferència que pots efectuar, les dades bancàries on has d'ingressar la quota, així com el concepte que has de posar en l’ingrés.


Per a realitzar el pagament, pots ingressar tota la quota d’una vegada o en dues parts, de manera que divideixes la taxa per no pagar-la tot d’una. 


*En la pàgina d'inici pots veure la casella «Enviar Documents» on hauràs d'adjuntar els arxius amb les imatges o dades mèdiques rellevants que no has pujat anteriorment. Per a cada imatge, arxiu mèdic o rebut de pagament has de realitzar aquesta operació. És a dir, només pots adjuntar un document cada vegada. Per exemple, si sols et falta per pujar la fotografia de l'alumne/a i el rebut de pagament, hauràs de realitzar aquest procés dues vegades, una per a cada adjunt. 


I recorda! Per a formalitzar la matrícula de manera correcta has d'emplenar i seguir tots els passos. De la mateixa forma que, fins que no realitzes el pagament, la inscripció no serà efectiva. Apunta-t'ho en l'agenda i no te la jugues! ; ).

 


Tornar a l'inici