Temp. 2024/25
 

Estimades i estimats esportistes i estimades famílies,

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Verger iniciem el període de matriculació de la temporada 2024/2025 de les nostres Escoles Esportives Municipals amb moltes ganes de continuar treballant per la formació esportiva de cada un de les i els esportistes.
 

Esports

Aquest any continuem amb les modalitats de pilota valenciana, futbol, bàsquet, handbol i multiesport, i com a novetat del combinat de multiesport i futbol en categoria querubí, més les que es realitzen en el centre esportiu TONUS, natació, natació sincronitzada, pàdel, tennis i ball funky

Enguany tornarem a apostar per crear una escola d'iniciació a l’atletisme. Com sabeu, el 2025 tindran lloc els Minijocs al nostre poble i ens agradaria fer una bona participació de les nostres escoles.
 

Cap on anem?

Aquesta temporada les Escoles Esportives Municipals del Verger formaran part del Patronat Municipal d’Esports del Verger. Un Organisme Autònom, depenent de l’Ajuntament, que treballa per garantir el control i el bon funcionament de les Escoles.

Finalment, sols queda agrair la tasca que feu totes i tots. Esportistes, pares, mares, entrenadors, entrenadores, coordinadores i coordinadors.
 

Sergio Brogniez Malonda
Regidor d'Esports
Ajuntament El Verger

MATRÍCULES ESPORTIVES